Löpargym och SAYO

Hallå.!


 Den här dagen var bara för oturlig, för Valbo AIF, och däribland jag. Det hela började vid frukosten när Mickan hade en snilleblixt att göra gröten i microvågsugnen. En lång historia kort: Bang! Gröten var i för länge och Bang!  Med en massa torkande så fick jag micron relativt ren, men hallå allt är relativt så att....
Sedan när vi bestämdeoss för att köpa middagen på ICA så cyklade vi såklart dit. En mysig cykeltur med Mickan och Franssons sångröster som förgyllde resan ; ). Vi kom fram till, en förövrigt jättestor, ICA Maxi så låste vi cyklarnaoch traskade in glada obelåtna. Godis, köttfärssås och mjölkstod på inköpslistan och tjohej vad goda ferraribilar är.. = ) När vi kom ut ur butiken kom dagens andra olycka, låset på franssons lånade cykel fungerade inte (koden på kodlåset var bytt). Och efter ett antal lönlösa försök att knäcka den nya goda kom blev det tvunget atttatill med knipstång. Gud vad lätt det är attbryta upp ett sådant lås förresten, nej kodlås är inte att rekomendera!

 Mickan var jätte seg med att göra sig klar inför avfärden till stadion senare, och det varont om tid och det var knappt till min start, fast mest stressad verkade Fransson vara (dagens fenomenala kameraman).
Dagens tredje olycka kom på uppvärmningen när cykelnycklarna, ja cykelproblem igen, gled ut ur min byxficka ned i en springa i golvet. Jag och en annan som skulle springa tvåhundra, Patrik Nilsson, kämpade för att få upp den med skumpappsbitar och pinnar och halva uppvärmningen gick till spillo.

 Akutdiarré = S

bara fem minuter innan 100metersstarten drabbades jag av akut diarré! Jag rusade in till omklädningsrummen och drog i handtaget till bajsoletten men till min fasa var den låst, upptaget. Herregud tänkte jag och gick i raskt tempo fram och tillbaka i omklädningsrummet. Är han inte klar snart? Hallå? knack knack... 4 minuter efter att jag kom kunde jag med lättnad sätta mig på toasitsen och CENSUR....
Jag kan gladeligen säga att jag han med starten trots att jag grejade omsart och grejor. loppet gick inte snabbt för någon av deltagarna, jag tror det var pågrund utav den kraftiga sidovinden som man tappade lite hållning utav.
12.24 blev tiden och räckte inte till final men trea bland 91:orna.

 Kääära Olle Bywall!

Jag tycker så synd om Olle efter hans fina heat med tiden 22.8. Han stupade i finalen efter 100 riktigt fina meter, varför? Jo, den förbannade skadan i benet tros ha rivits upp, jag och Fransson avstod från att prata med honom eftersom det redan stod tio pers runt honom efterfallet stackarn.. = (

 Kära jag själv..

jag känner mig så dum nu i efterhand... Jag har världens skönaste spikskor av asics kvalité som inte ens behöver knytas bara några lätta drag i kardborrebanden för att spänna åt.. Men efter en llång väntan innan start glömde jag självklart bort att spänna skorna när det väl kom till kritan.. Under hela 300mhäck loppet gled foten runt i skon och jag fick skavsår och grejer. Därför är jag faktiskt nöjd med min tid på 42.78, och så vannjag ju faktiskt en fin ny ryggsäck som 2:a placering!

Till sist..

Allard, efter tvåhundra meter in i åttahundrametersloppet stupade även denna pojk. En annan kille sprang in i hans ben i trängseln och Allard föll (varför ha så många i samma heat? herregud).. Fredrik rev upp nästan hela armen och fick ett oturligt skrubbsår på knät.. Men vad säger han? "Jag är med imorrn jag" utan att verka ett dugg bekymrad satsar pojken på sitt 15hundrameterslopp imorrn.

Ja, det var väl dagens olycksrapport från SAYO.. Ha det bra allihopa! Puss och blommor och rosor = D
////Patrik

 

Topp 10



Hejsan, ska bara säga att det varit ett kanonlov hittills och ska snart skriva ett inlägg om detta, men nu efter en joggingtur på 2 timmar med inslag av fys och gudvetvad så kom vi på att prata om lite gamla minnen utav det bästa från 2007.. Själklart är det svårt att ranka dom så därför slänger jag in dom lite huller om buller kanske  ; )

Här kommer min lista !




1. Barcelona, Träningslägret med regn och ös.. men det är något speciellt med att vara utomlands. Kanske är det biljarden? Eller är det kanske disco med toast och sylt ? Vem vet jag njöt underbart av lägret trots att mitt hjärta som jag slipade i glas gick sönder, ajaj ; ) minnen!



2. Nians Disco, vilket ös, vilka brudar, vilka killar ! Jag och Ytterbom på speakersarna strippar Sundberg tar emot tröjorna i publiken and the crowd goes crazy! Tillslut hamnade vi nere i valbobadets isiga vatten, nakna, mitt i natten!

3. Runas Höstbal, intressant, nyskapande, ja en upplevelse som nån gång måste vara den första! Riktigt spännande med alla reglerna och dansen. fast mest spännande var nog Runas demoniska punchkaka som smakar än idag..



4. Estraden, miniversionen av runashöstbal! Men för att vara mini var det jävligt kul! Det var dans dans dans! Jag och Linnéa Strand kom till final i buggtävlingen men vann inte.. Däremot vann jag mitt och ytterboms dans race om vem som dansade med flest, 40 mot 20 ungefär var ställningen!




5. BK Tandakuten, en stor händelse inom sportvärlden. När BK tandakuten startades skades hela korp fotbolls världen om och det var hårdträning inför sesongen som aldrig blev av! Kul var det så länge det varade och otroligt att vi fick ihop ett helt lag och tillomed en hemsida!



6. Världsungdomsspelen i GBG, vilket tryck det var från läktarna tillskillnad från mig och Allard.. Vi sprang ur oss och rev häckar och dittan o datten så vi tog ledigt istället och drog på liseberg! Fyfan vad roligt det var och sen vare en veckas träning på Slottsskogsvallen ! riktigt färscht! ALlt finns väl dokumenterat i min gamla något bättre välskrivna blogg!


7. Skolan, Göranssonska till Vasa skolan en jävla bra resa. Jag gick dom bästa veckorna på Göranssonska innan det blev allt för hårt schema sen kom jag till min nuvarnde sköna klass! Även om jag saknar lyxen, maten och att det var kanske lite roligare på Göranssonska så var det värt fritiden jag har nu som slår allt! dessutom fick jag ju kntakter nu från både GS och Vasa, det är en jävla bra merit!



8. Åretsjoggingrunda, idag sprang vi långt, vi gjorde mycket armhävningar, vi hoppa på ett ben runt fontänen på torget, vi hade helt jävla kul helt enkelt..!
 
9. Sista kvartalet, nu äre nästan bara sommaren som tar upp listan! men det sista kvartelet är en händelse, nya klassen igen, nya vänner som dessutom försvann! Disneykvällen, simpassen med Fabbe, dagarna med Viktor Hildesson och Ida skalk. Ja dagarna med Törna o Pontus o gänget och såklart då dagarna med Emma Molin som var få men värda o nämnas!

10. Årets Blogginägg, SAYO 2007! Där fick man till det. Imorrn läggerr ja upp inläget på nytt här i nya bloggen som en minnesstayett!

Ovanför hela listan ligger såklart Tightboys! Kungarna bland alla andra, det var riktigt kul att spela på både skolavslutningen och julavslutningen och jag tycker det är synd att vi repar så lite nu fy skam!



Ja slår ni denna lsita kan jag berätta att ja har en jävla massa mer händelser som är minst lika minnesrika!

Ses kanske inte förän 2008 då ; ) bye! /// Patrik

15.02

Jaa efter den hårda Fredagen slår man nytt rekord igen med 12 timmar o tre kvart..

Det var då alltså träning och maskerad som tog på musten, men kul var det ju off course!
Jag har aldrig sett Karl så vild ojoj . Inte heller visste jag att Lisa var en sån king på golvet!
Nej det var några roliga överaskningar!
 
Så dagen efter är det klart man sover ut till iallfall kl 3.. ; ) Precis några minuter före att Hildesson ringer och vill på bio. Men det ville ingen annan så då blev det jag och viktor framför supernintendo ; )  Dagens spel var lätt turtles där både jag och Viktor slog rekord, 845 respektive 4 poäng fick vi.. Haha ; D
image42
På kvällen tog jag cykeln till farbod som visade sig inte vara hemma. Men jag stannade kvar där tills han kom och då tog vi fram chips och julmust för att ladda inför veckans Naruto. 260:e avsnittet, dubbelavsnitt var det tillochmed! Denna traditon har varit helig för oss och självklart blev vi förbannade efter ett avsnitt med too much talk and too little action som sedan avslöjade den värsta av alla hemligheter hittills... Det sista som visar sig i avsnittet är att nästa avsnitt inte kommer förän den 10:e Januari! Ve och fasa Farbod fick självmordstankar dirket och jag kommer nog kvävas inatt utav mina mardrömmar... : ' (



Önska mig licka till
och
önska Hampus grattis på födelsedagen /// Patrik!
 


Emanuel

Tommy Emanuel kan mycket väl vara en utav de allra bäst utav de världsledande gitarristerna, inte bara dagens utan även bland de genomtidernas bästa... Men det är inte bara hans skicklighet i fingrarna som kommer beröra dig. Det är hans sätt att visa det på som verkligen får en att vilja sätta sig ned på sängkanten och själv komponera ihop något speciellt.

 Här är mina tre favorit klipp med Tommy.. Njut

http://www.youtube.com/watch?v=AhR04kmcSXU



http://www.youtube.com/watch?v=J5qakFIecBU&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=TX0eTp7SoNU&feature=related



Trevligt att råkas igen // /PAtrik
 

Patrik!

Hallå hallå!

En tuff dag..


  • Skolan med hela 2 timmars lektionstid... : O
    Världsvan, enträgen, intriger..
  • El Börso del Música 
     Luta sig tillbaka och leva sig in i det man gör bäst..
  • Fabian Muños Humeres
    Spännande, mättande, svettigt
  • Poolen, Gymmet
    Blod, Svett, tårar
  • Johan Törnqvist
    Fotboll, biljard
  • Hemma
    MAT!


Ja det var ju ett litet inlägg som var svårt att skriva, jag måste verkligen lära mig punktsystemsjoxet....

Puss o kram!! /// PATRIK!!


Friidrott<33

Nu är snart Friidrottsåret slut och jag får äntligen tävla med P17... eller vänta nu, det gjorde vi ju iår också .. = D
Nästa år blir det alltså storsatsning, och jag måste komma på nya knep för å få den där extra träningen och kunna spika resultaten lika väl på Bilmetrospelen i Falun som på SM i västerås...

Eftersom jag tänkte det lugnt idag och vara hemma mestadels så tänkte jag lägga upp lite friidrottsminnen från året !



Uppladdningen!


För att få fart på friidrottsåret 07 var Träningslägret i Spanien, Lorette de mar en solklar faktor men däremot inte en solfaktor, då med det regniga vädret i baktanke!

image35


För att nå den perfekta formen fick vi stå ut med några mysslyckade häcklipp..



Men när vi väl nått den..



Då var det bara att dra igång!





Sesongen

Min sesong startade med den klassiska SAYO och jag var sugen på att ta hem en risifrutti när jag kom dit.. Men ojoj priset blev en riktigt stylish ryggsäck, trots att jag glömde spänna skorna innan loppet ,som jag använder än idag! Kanske gick det ändå vägen tack vare att vi bodde hos Fransson i Sollentuna?  = D

På Världsungdomsspelen gick det åt skogen! Riktigt illa! Speciellt för stackars Allard som fick bryta sitt 800m lopp precis som i SAYO..

Så det fick bli avkoppling på Liseberg istället större delen av helgen och för att ta igen vare hårdträning en vecka i Götet efter detta!

Någonstans där hemma var det dags för DM efter drygt halva sommarn! OCh såklart man minns intrigerna mellan mig och Borbos på 200m , eller kanske ännu mer på diskusen ; )

image39

Här kom 07s pers på 200m 23.79

Och äntligen kom jag på att Fyrahundra meter var min grej efter att jag varit avis på Allard som sprang 400ingen på Lag- USM medan jag tog 300häckingen.. Så det fick bli skolsm som blev min debut!
 Och mycket riktigt så gick det bra, klådde Borbos pers med 2 hundradelar efter en maxning på semin!




image41

Final ledde till en sämre tid men man ska inte klaga på semins 52.69 och vem vet vad nästa år har att ge?
Träningen är ju i fullgång redan nu och även om folk har lämnat Valboaif i sticket så tror jag det är lugnt !
Vi blev nämligen även lämnade med Stickan, den gamle räven !

 Så med det tackar jag för mig ! nu äre bara o pusta ut /// Patrik

image42



14.46

Hejsan Hoppsan alla!
Idag känns det som om jag kommer vara hur pigg som helst trots den sena kvällen igår ; )


Igår var det den årliga Lusseinnebandyn som höll på från ca 5 till 5 eller något sådant.. Klockan 9 kom jag på cykel och mötte Matte Löfstrand vid tågstation. Vi träffade på edn tjej som var kompis med matte som jag har glömt namnet på nu (skämmigt...) men hon var iallfall trevlig fet lilla man såg dom.. Ja Matte försvann under kvällen, eller rättare sagt jag. Efter att vi träffat på alla från min gamla skola Göranssonska Skolan så blev det mycke snack med dom o tillslut så var jag med i laget och skulle spela dom två sista matcherna med 1337 Pollish yo mama hacksor rules (GS namn..). Förresten, vi förlorade alla matcherna skit kul :D Men segern är alltså inte allt ju ; ) Det viktigaste var att Vincent fick en kille att brista totalt när det spåra ut på plan, haha stackarn..

 Sen som´nade man väl runt kl halv 3 efter att ja tittat på "Det våras för Dracula" som gick på tv..



Men sen vaknade man också...och tänkte som vanligt åå klockan ä'r väl inte mer än tio.. Så jag vänder mig sakta och motvilligt om i sängen och tar mobilen som ligger på sängen bredvid.. kl  var 14.46, Yes! 12 timmars sömn var det första som slog mig ! Härligt.. Men när jag nyss kom in i huset så undrade jag ju såklart vart Eva och Anders tagit v'ägen... Hmmm.. jaja, dom kommer nog hem snart, nu måste jag äta frukost på momangen!

Puss och Kram tennenbaum/// patrik!!
 

Only sixteen! ; D Yeeeaaah !.

She was only sixteen, only sixteen
I loved her so
But she was too young to fall in love
And I was too young to know

And then she got married to a young heden man
And here beautiful was Beatrice
We'd laugh and we'd sing
and do the little things



Ay caramba!

Jag har nu varit i ca sisådär ungefär kanske lite grann typ 26 timmar, kaddemumma säger jag bara ojoj!
En sprängfylld natt med mycket fart och fläkt stod på spel när jag anlände vid SF bio efter den beryktade
SAIK -Sirius matchen (8-7) ; )..  Men åter till bion...
..Väl utanför biografen med en välförtjänt mc Chicken från "donken" mötte JIm the king og Tjock Steffe mina homies for a week ; ) Även Pirogen, George och Linnéa kan ha ploppat upp i folk skalan tillsammans med den mytomspunne Emma Mohlin. : O : O : O
 
 På bion kunde man glädjas sig åt popcorn, mer, mer popcorn, mer mer, saftglögg, pepparkakor och det allra viktigaste Buuuuuurrn Energy drink! ( ett måste under de 8 timmarna mitt i natten på SF).. Det mest glädjerika var pirogens uttal på genre (genréeeeee) som ledde till gapskratt och kväljningar bland flottyrfolket i salongen!

 På bion kunde man skämmas över, Marcus, Mig, det första toabeökets misstro, det andra besökets glädjerop, det tredje besökets, återigen, misstro men inte allra minst heller alla missar under popcornkrigen (popcorn, merkartonger och tidningar..?).

 

Jag ska skrika så det hörs igenom all grå betong<3
För här kommer alla känslorna på en och samma gång<3
Här kommer alla känslorna på en och samma gåhåhåång<3

Ät ett kex så får du smuligt sex! /// Den Förståndige Patrik <33

Vecka 49

Tjofadderittan!

Man kanske missade att skriva lite här i slutet av veckan, men det är sådant som hände rnär man har historia uppsats och träningar att göra... Eller ska jag vara ärlig vare mest träning som tog tid..
Träning och Game maker.. ; ) Jag och Johan är stolta videospelsproducenter utav spelet Pro Evolution Bandy.
Antagligen ända spelet i världen med "Vayamos Compañeros" som bakgrunds musik .. ; )

Ajja ska äta sen dra till Farbod Bye!

Wie

Hallå, då var man hemma efter ett kalas pass med Emelie på Tibnor.. Eller kalas och kalas det var ganska jobbigt o väldigt kul så ja kalas dåp... ååh ja e trött..
Men eftersom vi börjar tidigt (sent) imorgon så tar jag en kvällsfilm! Mulan!

Hihi Och dagens fika blir lussebullar och julmust (tänkte ta mjölk men... det är ju jul! )

image34



Puss och kram gummibanan // Patrik!

Patrik : )

Hola mis amigos !

Saaaaa! Fyfan vilken träning! Jag och fabbe är två glada killar som kommer gå och plågas imorrn av träningsvärken uyuy :D och uy!
Men för att få tankarna på annat finns bara ett vettigt sett att lösa el problema! 
Disney 

image33

Men jag vet inte vilken film jag vill se idag = ) svårt val = D Ja ska satsa på att se så mycket disney filmer som möjligt denna vintern för jag är så nördig = D

Ajja, vilken är eran favorit?
Lämna en kommentar!

Puss och kram nordisk sam/// Patrik

Prins Ali vilken Magi

Halåå där igen här mer kär än tvär är!

Bäst att öva inför julklappsrimmen innan timmen är slagen i för julklapps vimlen!

l  

Ja, som vanligt kollapser min dator när jag skriver blogg... Men det visar ju hur seriös bloggare man är om man fortsätter ändå utan kasta datorn ur fönstret i frustration GRRRRR:... Jag menar = D = D = D



Men det här var då med behag ändå en glädjens Söndag.

Klistrade var jag och mamma när vi såg Saiks flamma.
Fast man hade maten i mun var det omöjligt att hålla sig stum.
Men tillslut med det result tat det blev så såg man att ja missat varenda slev.
Strul och dräl, jag borde låsas in i en cell.
För allt klet och smet jag stoppat i mig, inte undra på att ja sket.



Nu Är det hög tid att göra det jag stjutit upp som en tupp!
Nämligen dags att ta ha lite flax!
Ska se på Alladin äntligen blir det riktig film = D

image32

Ha det så bra o bli inte chokla'... ; ) // Patrik

Allard

Hejsan ärade!

Nu sitter man återigen hemma hos Allard framför datorn. Börjar bli som ett andra hem, handduk, tandborste, mat och eget rum fåår man också haha = ) Fredrik himself ligger o slaggar där uppe just nu hoppas han svoer gott för det ska ja snart göra när jag tröttnat till lite...

Igår var som en liten uppvärmning till idag med guitar hero och singstar o allt hos Pontus ;) (Spanska singstar olé!) För idag körde vi guitar hero III jag o Fredrik, ingen enkel match kan ja säga uyuy! Men kul = D



/// Patrik


RSS 2.0